Loading...

La Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut (HPH – Catalunya), us convida a participar en la seva II Jornada de Bones pràctiques en promoció de la salut, que es realitzarà el dia 20 d’abril  a la Sala d’actes de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut.

En aquesta jornada volem compartir les experiències que s’estan duent a terme en els centres de l’HPH – Catalunya per a enfortir les intervencions en la millora de la promoció de la salut en les nostres organitzacions sanitàries.

L’HPH – Catalunya impulsa accions per a incrementar el coneixement de les persones sobre la seva salut, per a millorar la comunicació entre els professionals de la salut i pacients, per a aconseguir un entorn laboral més segur i saludable i per a tenir implantat un sistema de treball que promogui la salut en les organitzacions sanitàries. L’orientació de totes aquestes accions s’adreça a tots els ciutadans i particularment als grups més vulnerables (infants, adolescents, gen gran i població amb risc social).

La Jornada vol posar en valor les experiències i els projectes de futur que fomenten els estils de vida saludables, reorienten els programes, les intervencions i els serveis per tal d’apoderar en salut als ciutadans,  i reforcen la coordinació de la promoció de la salut entre els àmbits de la salut i la societat.

Presentacions disponibles

Galeria d’imatges