El Consorci Sanitari Integral (CSI) ha posat marxa la campanya de comunicació “Ajuda’t”, dissenyada externament de forma altruista per ajudar els professionals en el seu dia a dia. Ideada per l’equip d’especialistes en Psicologia del Consorci Sanitari Integral, ha comptat amb la feina desinteressada d’una agència de màrqueting digital i comunicació social, Aicandu! i un estudi de disseny, Atic-o. L’equip ha dissenyat i elaborat tots els materials gràfics de la campanya.

Aquesta campanya està basada en 30 missatges clau que han estat triats per l’equip d’especialistes en Psicologia del CSI i compta amb suport de pòsters, estalvis de pantalla d’ordinador i fulletons. Els missatges estan agrupats per conceptes com la confiança en un mateix, l’actitud positiva, consells pràctics per a promocionar la salut i la gestió emocional.

La campanya forma part del Programa de Suport Psicosocial que el CSI posava en marxa a finals del mes de març i en el que participen els especialistes en Salut Mental, Recursos Humans, Treball Social i Salut Laboral de l’empresa, amb l’objectiu de donar suport a pacients, familiars de pacients, treballadors en actiu i treballadors a casa, aïllats per la covid-19. I ha disposat telèfons i correu d’atenció.

Font: Consorci Sanitari Integral