El passat 17 de novembre organitzàvem la VI Jornada de Promoció de la Salut, amb un gran èxit de convocatòria: més de 150 persones van voler seguir la jornada de centres de tot Catalunya. Era la primera vegada que teníem tants assistents i vam haver de tancar assistència per l’aforament de l’espai, que va ser la sala d’actes de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (C. Roc Boronat, 81).

Aquesta trobada, després d’anys de trobades virtuals, ve a reforçar el paper clau de la Promoció de la Salut a les organitzacions, l’impuls per part de les direccions dels centres i la gran quantitat de projectes relacionats que es duen a terme als centres de salut del nostre país.

La inauguració va anar a càrrec de la Dra. Carmen Cabezas: “Els reptes de la Promoció de la Salut en els centres Sanitaris”.

Tot seguit va tenir lloc una taula rodona sobre “Estratègies i oportunitats de la implementació de la promoció de la salut en els hospitals i centres de salut”, i que per primera vegada comptava només amb directius de centres sanitaris que aposten per la promoció de la salut com: Hospital del Mar, Fundació Sanitària de Mollet i l’Atenció Primària de Salut Sant Joan de Reus – Baix Camp, moderats per la presidenta de la Xarxa, Cristina Iniesta.

Més tard vam poder conèixer vuit bones pràctiques en promoció de la salut dirigides a la societat i als professionals de la salut.