Des de l’HPH Catalunya ens complau comunicar-vos que uns dels nostres centres membres, La Fundació Sanitària Mollet, ha estat guardonat amb el Premi de plata en els International Hospital Federation Awards 2022 en la categoria American Hospital Association Excellence Award for Healthcare Workers’ Wellbeing pel seu projecte “Entitat Saludable”.

“Entitat Saludable” es basa en la implantació d’un sistema de gestió que contribueix a millorar la salut, el benestar i la seguretat dels professionals i de la comunitat.

El projecte consisteix en 4 pilars clau per la salut dels professionals i la comunitat basats en els Standards for Health Promoting Hospitals and Health Services 2020: seguretat de les persones, benestar de l’organització, estils de vida saludables i compromís amb la comunitat.

Per dur a terme aquesta implantació, 20 professionals de la institució van crear grups especialitzats de treball en els àmbits d’activitat física, benestar emocional, menjar saludable i deshabituació tabàquica i dissenyen plans d’acció específics.

Enhorabona a tot l’equip!