La Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut (HPH Catalunya) va estar present a la Conferència Europea de Promoció i Educació en Salut (en modalitat online) on es va presentar el treball del Grup d’Alfabetització en Salut, coordinat per la Monica Fernandez Aguilera.

La #IUHPE2021 ha estat un punt de trobada i d’actualització en temes de Promoció de la Salut, Educació en Salut, Comunicació en Salut, Hàbits i organitzacions saludables, i va estar co-organitzada a través de la Càtedra de Promoció de la Salut, de la Universitat de Girona, i amb la Dolors Juvinyà Canal al capdavant, membre de la Comissió Permanent de la Xarxa. La Conferència ha comptat amb 370 registrats d’Europa i fora, representant 32 països, i amb 170 comunicacions.

Des de l’HPH Catalunya volem donar l’enhorabona per l’organització i la qualitat de les ponències, sessions i els convidats i convidades que van obrir i tancar sessions.

La #IUHPE2021 és una cita imprescindible del calendari per estar al dia en #PromociodelaSalut, que l’any vinent s’organitzarà des de Montreal #IUHPE2022.

Més informació de la Conferència Europea de Promoció i Educació en Salut 2022: https://iuhpe2022.com/