Una nova plataforma de benestar emocional per ajudar durant la crisi del coronavirus als professionals

One2one_mar“, el nou programa online de PSMAR, ajuda en aspectes psicològics dirigit a professionals, pacients i famílies que ho necessitin. Tenen un correu disponible: 121mar@psmar.cat

Aquest programa inclou fonamentalment 3 estratègies d’ajuda al professional:

  1. Atenció programada telesanitària
  2. Els professionals també tenen a la seva disposició l’espai descans one2one_mar, un espai on compartir les emocions, les molèsties físiques, les conductes o els pensaments que els envaeixen.
  3. Habitacions d’hotels propers als centres de treball per no haver de tornar al seu domicili.

Veure Recursos en format audiovisual per al benestar emocional: https://www.youtube.com/watch?v=eS2pJYaucVs&list=PLA-y3SgDJwqX5kPQvqTlSk6zRo0XQ8JAr

El contacte virtual entre les persones ingressades i els seus familiars

En aquests moments de restricció de les visites és fonamental que les persones ingressades mantinguin el contacte amb els seus familiars i el seu entorn. Puguin, amb la imatge, traspassar per uns moments les parets de l’hospital i sentir-se a prop dels seus, de sentir les seves veus i veure els seus rostres, així com els seus domicilis.

La iniciativa facilita canals alternatius de contacte entre persones ingressades en situació d’aïllament i el seu entorn social, a través de mòbils i tablets electròniques, facilitades per Movistar, Vodafone i l’Ajuntament de Barcelona.

Veure vídeo sobre la iniciativa: https://www.youtube.com/watch?v=_Qn_vDRTGj0