Aquest any hem estat avançant en el nostre objectiu d’influir en promoció de la salut en els nostres centres.

Vam tenir l’oportunitat de reunir-nos amb la consellera de Salut, Alba Vergés, i compartir el recorregut de la xarxa en aquests 10 anys reforçant el nostre compromís en ser referents a les nostres organitzacions com la xarxa promotora de la salut .

Celebrem que a la convocatòria d’adhesió al projecte d’ Empreses Promotores de Salut (EPS) de la Secretaria de Salut Pública, de les 14 empreses que van obtenir el diploma, 7 són organitzacions de salut membres de la xarxa.

A nivell internacional hem tingut una participació molt activa al ser membres de la General Board (junta de govern) amb reunions mensuals de seguiment de l’estratègia i agenda de la xarxa HPH Internacional. A la Conferència anual que es va celebrar al maig a Varsòvia vam estar present a l’assemblea plenària, en el comitè científic, com a presidenta a la sessió “nom” de les sessions i es van presentar 4 comunicacions.

Hem tornat a convocar els ajuts a la recerca i a celebrar la nostra jornada anual com a punt de trobada per compartir els avenços i les experiències.

Al mes de desembre vam convocar una sessió plenària per fer el seguiment del Pla Estratègic 2019-2023 per avançar o reforçar les nostres línies d’acció.

Ens felicitem que cada vegada som més presents com a xarxa promotora de la salut.

Descarregar Memòria 2019