El passat 12 d’octubre, l’HPH Catalunya va participar a la 28th International Conference on Health Promoting Hospitals and Health Services (HPH International), que enguany estava centrada en Health-orientation of health services by Management systems. Va ser virtual, i reduïda a una única jornada.

La secretària de Salut Pública, Carme Cabezas, va ser speaker al primer plenari, a proposta de l’HPH Catalunya, i també van participar-hi la presidenta de la Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut, Cristina Iniesta, que va moderar la sessió: “Health Care management systems, structures and processes to optimize health gain for patients and populations served”. Així mateix, el tresorer de la Xarxa, Manel Santiñà, va presentar: “The Influence of the HPH Catalan network in the incorporation of HPH Standards in the Accreditation Model of Health Department of Catalan Government”, en nom de l’HPH Catalunya.

D’altra banda, l’HPH Catalunya també va assistir a través de la coordinadora del grup de Health Literacy, Mònica Fernández, a la Global Health Literacy Summit (online), organitzada per IHLA; on van reforçar la idea que l’alfabetització per a la salut s’ha de treballar conjuntament des de tots els àmbits de la societat: l’educació, les organitzacions públiques, el sector de la salut…

Peu de fotografia: Carmen Cabezas, secretaria de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya