Loading...

4a edició d’Ajuts a la Recerca

Us fem arribar la informació de la quarta edició dels ajuts a la recerca de la Xarxa Catalana d’Hospitals  i Centres Promotors de la Salut (HPH-Catalunya) per a la vostra informació i perquè feu la difusió que considereu adequada.

Us informem que s’amplia el termini per presentar propostes per a la Convocatòria d’Ajuts a la Recerca fina al 6 d’abril de 2021 (inclòs).

Us animem a enviar les vostres propostes. Restem a l’espera per a qualsevol dubte o aclariment.

3a edició d’Ajuts a la Recerca

Un any més la Xarxa HPH-Catalunya promociona la recerca convocant la tercera edició d’Ajuts per impulsar la recerca en temes de promoció de la salut en els centres adscrits a la Xarxa.

Sabem que en els centres s’estan fent moltes iniciatives en promoció de la salut que necessiten un petit ajut econòmic per desenvolupar els projectes o posar-los en marxa així com per explorar noves idees.

Es convoquen 3 Ajuts.

El termini del lliurament dels projectes finalitza el 25 de març de 2019.

2a edició d’Ajuts a la Recerca

Amb l’objectiu d’impulsar la recerca en temes de promoció de la salut en els centres adscrits a la Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut, la Xarxa us anima a participar en la 2ona Convocatòria d’Ajuts a la recerca- convocatòria 2018.

Es convoquen 3 ajuts per ajudar a facilitar la possada en marxa, desenvolupament o estudi d’idees o projectes d’aquesta temàtica.

El termini del lliurament dels projectes finalitza el 15 de gener 2018.

1a edició d’Ajuts a la Recerca

Per primer any la Xarxa ha convocat una edició d’ajuts de suport a treballs de recerca en la promoció de la salut, dirigit als membres de l’entitat. L’objectiu és premiar les millors pràctiques amb una ajuda de 1.000 euros anuals. Des de tots els centres es fan accions per a la promoció de la salut, però el que es busca amb aquest ajut és donar reconeixement a aquestes accions previstes i dirigides principalment a la societat.

Secretaria de la Xarxa HPH- Cat: catedrapromociosaluthph@udg.edu