La Societat Catalana de Qualitat Assistencial (SCQA) organitza el seu primer webinar el pròxim 29 de setembre de 2022 de 18:00 a 19:30 h sota el títol: la Promoció de la Salut i la Qualitat Assistencial com a activitats transversals i complementàries.
Ha convidat a l’HPH Catalunya a presentar les darreres novetats en Estàndards de Promoció de la Salut, campanyes d’Alfabetització per a la Salut i Navegació dins dels Centres Sanitaris.

L’objectiu és compartir amb tots els socis/es la importància de les activitats de Promoció de la Salut i la seva interrelació amb les de la millora de la Qualitat Assistencial en les organitzacions sanitàries.

Actuarà com a moderador, el Dr. Manel Santiñà, expresident de la SCQA, Past President de la SECA i Tresorer de l’HPH Catalunya.

I com a ponents tindrem a:

  • La Dra. Cristina Iniesta, Adjunta a Gerència del Parc Salut Mar de Barcelona i Presidenta de l’HPH Catalunya.
  • La Sra. Gisel Fontanet, Cap de desenvolupament de persones de la Fundació Sanitària Hospital de Mollet
  • La Dra. Rosa Suñer, Professora Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona
  • La Dra. Dolors Juvinyà, Catedràtica de la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona i Directora de la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona.

IMPORTANT: Els professionals dels Centres associats a l’HPH Catalunya que hi vulguin assistir han d’adreçar un escrit a: msantinya@hotmail.com, indicant que es vol assistir a la sessió i rebran un correu de la secretaria de la SECA amb la informació de com connectar-se.